Eftersyn af alle typer varmepumper

Service/eftersyn af varmepumpe og aircondition.

Det er vigtigt at få renset og vedligeholdt sit klimaanlæg både energimæssigt, hygiejnisk og for at sikre en lang levetid. Det er desuden lovpligtigt, når kølemiddelfyldningen er på 1 kg. og derover.

SMR Iron Air besidder stor erfaring indenfor servicering og eftersyn af varmepumper og A/C.

Vi udfører løbende servicering samt eftersyn af både varmepumper og anlæg til komfortkøl fra flere forskellige producenter.

 

Veludført arbejde af høj kvalitet

SMR Iron Air er en virksomhed, der lægger stor vægt på at sikre kvaliteten af vores arbejde. Hos os kan du altid forvente at få lavet et solidt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet indenfor de aftalte rammer – og til den aftalte tid.

Vi er derfor det rette valg for dig, der ønsker et veludført stykke arbejde samt en god service.

 

Få et uforpligtende tilbud på hjælp til servicering/eftersyn af varmepumpe og A/C

Ønsker du professionel hjælp til service/eftersyn af varmepumpe og A/C, står vi altid klar til at give dig en hjælpende hånd med opgaven.

Kontakt os i dag på tlf. 40 97 31 05 og lad os få en uforpligtende dialog om mulighederne.

Læs mere om

Installation & montering

Vi har mange års erfaring indenfor installation af varmepumper og Aircondition  både hos privatpersoner såvel som hos virksomheder. Vi løser alle opgaver til fuld tilfredshed og kvalitet ned i den mindste detalje.

Salg af varmepumper

Med en varmepumpe bliver luften renset og som boligejer vil der være mange penge at spare på varmeregningen hvert år. En investering der hurtigt tjener sig hjem.