Salg af varmepumper

Salg af varmepumper og aircondition

SMR Iron Air har stor erfaring indenfor salg af anlæg til komfortkøl samt varmepumper.
Med en varmepumpe vil der for dig som boligejer være mange penge at spare på varmeregningen hvert år i de næste mange år frem.

Udover at du som boligejer har mulighed for at spare penge på varmeregningen, vil du desuden kunne få tilskud til dit køb, hvilket gør en varmepumpe til en fremragende investering for dig som boligejer.

 

Professionel rådgivning omkring valg af ny varmepumpe

På markedet indenfor varmepumper og A/C er der en bred vifte af forskellige løsninger til vidt forskellige behov.

Med mange års erfaring indenfor salg af varmepumper og A/C kan du trygt rådføre dig med os i forbindelse med dit køb af ny varmepumpe.

Vi rådgiver dig i forbindelse med købet, så du er stensikker på at få fundet det helt rette produkt.

energivejleder

(Klik på logoet for at se vores certifikat)

Ring og få mere at vide

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at få installeret en varmepumpe eller A/C i din bolig, er du mere end velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Kontakt os på tlf. 40 97 31 05 og hør nærmere.

Læs mere om

Service & eftersyn

Vi udfører løbende servicering samt eftersyn af både varmepumper og anlæg til komfortkøl fra flere forskellige producenter. Resultatet er en driftsikkert anlæg, som er til stor gavn i lang tid fremover.

Installation & montering

Vi har mange års erfaring indenfor installation af varmepumper og Aircondition  både hos privatpersoner såvel som hos virksomheder. Vi løser alle opgaver til fuld tilfredshed og kvalitet ned i den mindste detalje.