Køletekniker Horsens

Professionel køletekniker i Horsens

Søger du professionel hjælp fra en erfaren og kompetent køletekniker i Horsens? SMR Iron-Air besidder stor erfaring med at tage hånd om en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor køleteknik i Horsens og sætter en stor ære i at lave et gedigent håndværk af absolut højeste kvalitet.

 

Som køletekniker kan vi udføre en bred vifte af forskelligartede opgaver – blandt andet besidder vi stor erfaring indenfor montering, servicering og reparation af bl.a. frostrum, klimaanlæg og køleanlæg.

Køleteknik i Horsens – Mange opgaver udføres

Som erfaren køletekniker har vi igennem tiden varetaget en bred vifte af opgaver – blandt andet indenfor klima- og airconditionanlæg, hvor vi tager hånd om alt lige fra opsætning af anlæg til reparation, vedligeholdelse samt udfører de lovpligtige eftersyn af anlægget.

certificeret-energivejleder

Vores arbejdsområder spænder bredt – og vi hjælper gerne til med både større såvel som mindre opgaver hos netop jer.

Kyndig rådgivning fra kompetente fagfolk

Ved både større såvel som mindre opgaver er det en rigtig god idé at rådføre sig med en erfaren fagmand, som kan hjælpe til med at sikre, at man får lige netop den løsning, man har behov for.

 

Med stor erfaring indenfor køleteknik i Horsens og omegn kan du altid trygt rådføre dig med SMR Iron Air. Vi yder professionel og kompetent rådgivning både i forbindelse med køb af køleanlæg, frostrum og lignende samt i forbindelse med, at der skal udføres servicering og vedligehold af alt lige fra køleanlæg til varmepumper.

 

Kort og godt er vi et godt kort at have på hånden for dig, der ønsker kompetent rådgivning og tryghed.

Køletekniker Horsens – Ring og få et uforpligtende tilbud

Såfremt du ønsker at få et uforpligtende tilbud fra en kompetent og erfaren køletekniker i Horsens, er du mere end velkommen til at kontakte os og få et gratis og uforpligtende tilbud – ring i dag på tlf. 40 97 31 05 og få en uforpligtende dialog.

Læs mere om

A/C og komfortkøl til erhverv

Vi kan hjælpe jeres virksomhed med at finde den helt rigtige type af komfortkøl og aircondition, som måtte passe bedst til netop det specifikke behov, som I måtte have.

Køl til private

Vi har mange års erfaring indenfor salg, installation og service af varmepumper og aircondition i private boliger.