Service, installation og salg til erhverv

Køleelementer til f.eks. restauranter, bagere og købmænd.

Service, installation og salg af industrikøl

Som autoriseret kølefirma udfører vi alt inden for reparation- og vedligeholdelses arbejde på køleanlæg.
Igennem mere en 15 år har vi opnået stor erfaring med bl.a.

  • Affugtningsanlæg
  • Frikøleanlæg
  • Nedkøling af serverum

Vi tilbyder desuden salg af mange forskellige typer af kølerum/frostrum og kølemøbler og kan foruden salg også hjælpe dig med installationen. Køle og frostrum fås i standardmål lige fra stor køleskabsstørrelse og opefter. De bygges også på specialmål tilpasset kundens behov og mulighed for placering. Det er ofte en god investering frem for flere små skabe – både energimæssigt og pladsmæssigt. Ofte er tilbagebetalingstiden kort, da større indkøb giver større rabatter.

 

Fokus på kvalitet og god kundeservice

Kvalitet og god service er to meget væsentlige nøgleord, der i høj grad værnes om hos SMR Iron Air. Du kan derfor trygt overlade arbejdet til os i forbindelse med, at du ønsker at købe nyt kølerum/frostrum, kølemøbel – eller at få lavet servicering af dit nuværende produkt.

Se kølemontør-certifikat

 

Skal vi hjælpe jeres virksomhed?

Hvis du er interesseret i at få hjælp til service, installation eller køb af nyt kølerum/frostrum eller kølemøbel, står vi hos SMR Iron Air altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt os nu på tlf. 40 97 31 05 og hør nærmere.

Læs mere om

A/C og komfortkøl til erhverv

Vi kan hjælpe jeres virksomhed med at finde den helt rigtige type af komfortkøl og aircondition, som måtte passe bedst til netop det specifikke behov, som I måtte have.

Køl til private

Vi har mange års erfaring indenfor salg, installation og service af varmepumper og aircondition i private boliger.