Aircondition og komfortkøl til erhverv

A/C komfortkøl til f.eks. kontorer, restauranter og liberale erhverv.

Service, installation og salg af A/C komfortkøl

Dårligt indeklima er en af de mest betydelige årsager til gener som hovedpine, irritation af øjne og luftvejsbesvær.

Hos SMR Iron Air har vi stor erfaring indenfor komfortkøl, der er medvirkende til at forbedre indeklimaet markant. Vi kan hjælpe jeres virksomhed med at finde den helt rigtige type af komfortkøl, som måtte passe bedst til netop det specifikke behov, som I måtte have.

Mange typer af komfortkøl forhandles

Anlæg til komfortkøl findes der mange forskellige af på markedet, og der kan være stor forskel på de forskellige anlæg. Hos SMR Iron Air står vi altid klar til at rådgive jeres virksomhed omkring valg af A/C komfortkøl, så I kan være sikker på at få valgt jer den helt rette løsning.

Med manges års erfaring indenfor salg, installation samt servicering af A/C komfortkøl, kan I trygt rådføre jer med os. Vi er certificeret energivejleder og har erfaring med beregning og projektering af større opgaver for en række virksomheder.

energivejleder

Ring og få mere at vide

Kunne du godt tænke dig at få mere at vide om mulighederne for at få hjælp til at finde den helt rette løsning indenfor komfortkøl, står vi hos SMR Iron Air klar til at hjælpe dig. Kontakt os nu på tlf. 40 97 31 05 og hør mere om mulighederne.

Læs mere om

Service og installation af industrikøl

SMR Iron Air har mange års erfaring indenfor service, installation og salg af industrikøl, herunder kølerum, frostrum samt kølemøbler hos en lang række danske virksomheder og butikker.

Varmepumper til private

Vi har også mange års erfaring indenfor salg, installation og service af varmepumper og aircondition i private boliger.